Hva din PA gjør

iStock-661922268.jpg

Din Personlige Assistent

Mange der ute kunne nok tenkt seg å hatt en PA på deltid, og det er der jeg kommer inn. Om det er å booke reiser, middager, levere bilen på service eller rett og slett koordinere styremøtet eller f.eks. 50 års dagen din så stiller jeg opp.

Sammen blir vi enige om omfanget og strukturen på hvordan vi jobber slik at prosessen blir mest mulig effektiv.

iStock-855237110.jpg

Bryllup og jubileum

Jeg brenner for det personlige, og er opptatt av detaljene, uten at det nødvendigvis skal koste noe mer.. Jeg er derfor ekstra glad i å kunne bistå ved bryllup, og ulike jubileum hvor man er med på å skape en unik dag for den / de det gjelder og gjestene..

Jeg tar så stor eller liten del i arrangementet man ønsker. Om det så kun er hjelp med booking, hele arrangementet eller å være prosjektleder på selve gjennomføringen av eventet.

iStock-687758254.jpg

Bedriftsarrangement

Dere gir meg en forespørsel med en dato som passer for bedriftsarrangementet. Deretter lytter jeg til ønskene deres og budsjettet, og har dere ikke dette hjelper jeg dere med det også. Enten om det er større eller mindre arrangementer, som for eksempel sommerfest, eller kun en restaurant booking, tips om DJ eller være dekoratør så kan jeg bistå.

Jeg avløser og gjerne interne ressurser til selve gjennomføringen slik at de og kan delta på arrangementet.