MIN EVENTREISE

MIN EVENTREISE

Planen min var for 12 år siden å starte Starbucks i Norge, men etter 3 år på BI med en deltidsstilling i blant annet eventbyrået Playroom ble veien min en annen. Årene i eventbransjen har siden den gang bydd på mange gode opplevelser, utfordringer, reiser og medgang, som jeg er veldig takknemlig for.  

All erfaringen jeg har opparbeidet meg fra vertinne til senior, og idag selvstendig har gitt meg en unik erfaring og kunnskap. En erfaring jeg mener man ikke kan få uten å ha gått hele “eventskolen”. I løpet av mine 16 år innen event har jeg gjennomført og vært med på over 400 ulike arrangementer i inn og utland.  

Jeg har mange gode minner og referanser jeg oppgir ved etterspørsel. Blant eventene jeg har vært med på finner du en rekke bryllup - blant annet et utrolig lærerikt og omfattende bryllup i Marrakech.  Flere motevisninger, hotell åpninger, ulike jubileum i privat og bedriftsmarkedet, lanseringer, markedskampanjer kombinert med eventer, faglige kongresser i inn og utlandet for å nevne noe. 

Jeg har hatt prosjekt og budsjett ansvar for millioner, og all erfaringen har gitt meg et svar på at det er ingenting jeg brenner mer for enn å arrangere, organisere og engasjere. 

Så dersom du/dere har behov for en personlig assistent, prosjektleder, bryllupsplanlegger, reiseleder eller koordinator så ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Etter samtalen tilpasser jeg meg dine/deres ønsker og skreddersyr et tilbud etter budsjett og ønske.

 arrangere,
ORGANISERe & engasjere.