REFERANSER

Under vil du finne et par referanser. Jeg ønsker ikke å dele opplysninger om mine kunder her, men dersom du ønsker å ta kontakt med noen av mine kunder er det flere av de som stiller opp på det.

Kjære Nathalie!
Tusen takk for fantastisk bidrag og ikke minst innsats i forbindelse med vårt Kick Off. Det hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten ditt nettverk, engasjement og stå på vilje! Det har ikke gått ubemerket hen at du har bidratt langt over det man kan forvente, og jeg er enormt takknemlig og imponert!” ”
— A.
Hjertelig takk for at du var med på å sette stemningen i vårt drømmebryllup! Vi ønsker spesielt å takke deg for din supersporty innsats, din knusende ro og eminente gjennomføring!
— C & C
Åpning av Tjuvholmen
Nathalie har oppfylt alle våre forventninger til hvordan et slikt arrangement skal planlegges og gjennomføres. Hun har hatt en tvers igjennom profesjonell holdning til utfordringer og justeringer, og hun er en glede å jobbe med.

Arrangementene ble en stor suksess, og det var mye takket være Nathalies innsats. Vi gir henne derfor vårt beste skussmål og vil ikke nøle med å anbefale henne til andre som vil ha et bekymringsfritt arrangement.
— Tjuvholmen KS
Noen mennesker er helt eksepsjonelle, og viser dette igjennom sitt engasjement, positive holdninger og blide vesen. Du er en slik person, og både jeg og hele teamet ditt hos oss setter enormt pris på deg og din deltagelse på kick off. Du representerer alt det jeg har som ambisjon om at vi...
— A.
Tusen millioner takk for at du gjorde kvelden helt perfekt! Det ble akkurat som jeg drømte om!
— C.